Engleza Video – Curs video de conversație în limba engleză

Salutare tuturor și bine ați venit! :) Engleza Video este un curs video online realizat de Rapidul de Engleză. Obiectivul său este cel de a vă ajuta să vă exprimați cât mai fluent și corect în limba engleză și să învățați să o faceți într-un mod natural și intuitiv.

Lecțiile din cadrul cursului Engleza Video sunt structurate pe sistemul întrebare – răspuns. Pornim de la o întrebare, învățăm să o utilizăm în situații practice și aflăm cum să formulăm diverse variante de răspuns. Întrebările sunt structurate pe subiecte de conversație. În scurt timp, vei reuși să susții chiar tu conversațiile propuse în acest curs.

Referitor la Rapidul de Engleză, Iulian Răureanu, unul dintre cei peste 40.000 de cititori lunari ai site-ului, spune:

Ați creat cel mai bun curs de engleză existent în România. Vă felicit pentru asta și vă mulțumesc pentru efortul depus. Este un curs în stilul și la nivelul american. Simplu, eficient, ușor de urmărit și ‘fun’. Mai multe opinii

Eu sunt Alexandra Drăghici și sper ca acest curs să îți depășească așteptările. Îți aștept cu drag întrebările și sugestiile în formularele de comentarii de la finalul lecțiilor.

Happy English learning! :)

Urmărește primul videoclip – What is your name?

7 comentarii pentru “Engleza Video – Curs video de conversație în limba engleză”

  1. Numele meu este Ovidiu Lazar. Am descoperit pe internet aceste cursuri, cautand cea mai rapida si clara modalitate de a invata engleza. Pentru mine este super aceasta modalitate si forma pe care o aveti. Ai tot ce vrei scris, vorbit si explicat. E super super ideea . Felicitari persoanei care vorbeste si explica :). Exista varianta pe CD? Ma intereseaza.

    1. Mulțumesc, Ovidiu, pentru mesaj. Mă bucur mult că Rapidul de Engleză îți este util! Varianta pe CD nu există încă, dar am să te anunț când se schimbă ceva în acest sens. Până atunci, te invit să urmărești lecțiile online și aștept cu drag întrebările și sugestiile tale.

  2. Buna Alexandra eu am o luna de cand am plecat din tara si chiar nu reusesc sa port o conversatie. Inteleg anumite lucruri dar nu stiu raspunde la ele si as dori sa te intreb cum as putea sa ma descurc mai bine intr-o conversatie.
    P.S. Cursul acesta este foarte util. Multumesc, Cosmin

    1. Dragă Cosmin, îți recomand și ție să urmărești videoclipul Cum să învăț limba engleză?. Chiar dacă te simți nesigur în conversații, ele reprezintă cea mai rapidă cale de a asimila cunoștințe, iar tu ești norocos că ai acces la conversații cu vorbitori de limba engleză. Încearcă să nu te simți complexat, să te exprimi așa cum poți și să faci haz de greșeli. Rezultatele nu vin peste noapte. Ai răbdare și persistă.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>