Despre vacanța de vară în limba engleză

În această lecție, găsești un mini-interviu despre vacanța de vară. Unde mergi vara? Cum faci față căldurii? Ce sporturi în aer liber practici? Aflăm împreună cum să ne referim la toate acestea într-un mod coerent și natural. Lecția conține explicații audio și imagini.

Vocabular pentru sezonul estival

 • c.mihaela spune:

  imi doresc sa invat rapid engleza .

 • Andrian spune:

  Salutare…as dori sa intreb…sa.mi dati un sfat..care ar fi metodele de retinut cel mai usor..pentru un incepator..de liba engleza..am nevoie pentru a comunica cu persoane care stiu foarte putin engleza,,kinezii,,, EU NU CNOSC DE LOK..DOREC SA MERG LA CURSURI..SI DE AIA VA INTREB CU AR FI CORECT CA SA RETII SI SA CUNOSTI REGULUILE…CUM SE CITESCE..CUM SE CONJUGA ETC. MERSI ANTICIPAT.PAPAA

  • Salut! Întrebarea este prea generală pentru a vă putea oferi un răspuns edificator. Vă recomand să începeți prin a parcurge lecțiile de la nivelul începător. Găsiți aici vocabular, gramatică, exerciții și explicații audio. Dacă aveți, pe parcurs, nelămuriri și întrebări specifice, vă stau oricând la dispoziție.

 • Racnem spune:

  As vrea sa invat sa traduc din engleza…teoria am invatat-o ma refer la timpuri fraza de tip I II III cam materia clasa a IX-a si a X-a dar nu stiu sa traduc sau sa vorbesc.Mai rup eu cateva cuvinte dar nu mare lucru.
  Mi-e frica de competentele de la bac ma poti ajuta?

  • Salut! Din câte înțeleg, dorești să îți îmbunătățești atât capacitatea de înțelegere, cât și capacitatea de exprimare. Nu există o rețetă rapidă pentru asta. Este nevoie de exercițiu.

   Poți începe prin rezolvarea subiectelor de la BAC din anii trecuți și poți continua prin:
   - a asculta cât mai multe materiale audio în limba engleză, chiar dacă nu înțelegi tot;
   - a citi și înțelege texte mai complicate în limba engleză (lucrează cu dicționar);
   - a vorbi în limba engleză (dacă nu ai cu cine, poți să o faci singur, important este să înveți să îți formulezi ideile).

   În ce privește Rapidul de Engleză, îți recomand să parcurgi fiecare lecție de pe site-ul principal, de la nivelurile Începător, Intermediar și Avansat.

   Mult succes!

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

, ,