Curs audio: Present Simple & Present Continuous

Timpurile verbale Present Simple si Present Continuous

Astăzi lansăm un curs audio pentru învățarea timpurilor verbale din limba engleză. Cursul conține 20 de lecții, pe parcursul cărora vei învăța cum să folosești fiecare timp verbal din engleză, de la Present Simple la Future Perfect Continuous. Cursul se bazează pe explicații audio, exerciții interactive și ajutor personalizat.

În prima lecție din acest curs audio, comparăm timpurile verbale Present Simple și Present Continuous. Descoperă care sunt cazurile lor de utilizare și află cum să faci ca să nu le mai încurci niciodată. Simplu și rapid!

Pe scurt, folosim Present Simple în special pentru acțiuni de rutină, obiceiuri și adevăruri general valabile. Pe de altă parte, Present Continuous se folosește atunci când ne referim la ceva care se întâmplă chiar acum.

e.g.: Mark drinks a glass of milk every morning. (Present Simple)
e.g.: Mark is drinking a glass of milk right now. (Present Continuous)

În prima propoziție, ne referim la rutina de dimineață a lui Mark. În fiecare dimineață, el bea un pahar cu lapte. În cea de a doua propoziție, Mark bea un pahar cu lapte chiar acum.

Ascultă explicații detaliate despre cele două timpuri verbale, rezolvă cele trei exerciții din lecție și învață să folosești mereu corect timpurile verbale Present Simple și Present Continuous.

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

, , ,