English & Fun in Timișoara :)

Săptămâna trecută, pe 3 aprilie 2014, ne-am întâlnit în Timișoara pentru două ore de engleză și de voie bună. Tema discuției a fost “Talk about yourself in English”. Am învățat, prin joc și conversație, cum să ne prezentăm și cum să vorbim despre noi în limba engleză în diverse situații.

Cea mai formală situație simulată a fost interviul pentru angajare. Cea mai amuzantă a fost prima întâlnire cu dragostea vieții tale (unde partenerii de conversație au fost doi bărbați).

Feedback-ul primit la finalul serii a evidențiat importanța învățării într-un mediu degajat și eficiența activităților interactive. Mai mult, deși majoritatea am sosit la întâlnire cu teama de a vorbi în public, la sfârșit, am fost cu toții bucuroși de a fi cunoscut persoane noi.

Mulțumesc participanților pentru o seară minunată și pentru inspirația următoarelor lecții și activități! And thanks, Bruiaj, for hosting the event!

Găsești mai jos poze de la eveniment și poți propune, în secțiunea de comentarii, următorul oraș în care îți dorești ca Rapidul de Engleză să ajungă.

123456789101112131415161718192021222324252627282930

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current ye@r *

, ,