Despre acest curs

Obiectivul acestui curs este cel de a te ajuta să înțelegi și să utilizezi cu încredere timpurile verbale din limba engleză. Facem asta prin explicații audio, exerciții și teme corectate individual.

Cele 20 de lecții explică și compară timpurile verbale care pot fi confundate cu ușurință. Fiecare lecție conține un text în care sunt prezente, cu preponderență, două timpuri verbale (e.g. Present Simple și Present Continuous).

Sarcinile tale sunt următoarele:

  • Ascultă explicațiile audio. Găsești câte două tutoriale audio în fiecare lecție. Primul tutorial prezintă și explică timpurile verbale din lecție. Ascultă-l înainte de a rezolva exercițiile. Cel de al doilea tutorial explică rezolvarea exercițiilor și oferă alte informații folositoare pe baza lor. În fiecare lecție, găsești trimiteri către alte resurse utile.
  • Rezolvă exercițiile. Lecțiile conțin câte două exerciții principale. În cadrul primului exercițiu, trebuie să completezi un text cu timpurile verbale corecte. Cel de al doilea exercițiu se axează pe înțelegerea textului. În urma rezolvării exercițiilor îți îmbunătățești, deopotrivă, capacitatea de utilizare corectă a timpurilor verbale și cea de înțelegere generală a limbii engleze.
  • Scrie tema de la finalul lecției. Fiecare lecție propune un subiect despre care ești invitat să scrii câteva paragrafe pentru a-ți dezvolta abilitățile de exprimare în limba engleză. Trimite-mi tema ta și o vei primi înapoi corectată și însoțită de sugestii pentru îmbunătățirea sa.

Pe lângă învățarea și exersarea timpurilor verbale din limba engleză, cursul îți aduce și alte beneficii:

  • Îmbogățirea vocabularului în limba engleză. Cursul folosește un vocabular diversificat. Fiecare lecție este tradusă, în scris și oral, pentru ca tu să poți învăța cuvinte noi fără efort.
  • Îmbunătățirea pronunției în limba engleză. Ascultă tutorialele audio de câte ori este nevoie și citește textele cu voce tare pentru a-ți îmbunătăți pronunția.
  • Ajutor personalizat. Dacă nu ai înțeles ceva sau dacă lecția ți-a ridicat alte întrebări, nu ezita să îmi scrii.

Primele trei lecții din curs sunt gratuite. Pe baza lor, poți să îți dai seama dacă acest curs îți este folositor. Prețul cursului integral este de 75 RON.

Cumpără cursul integral (75 RON)

Acest curs face parte din Rapidul de Engleză.
Pentru informații suplimentare, îți stau la dispoziție: alexandra@rapiduldeengleza.ro.