Limba engleză online ~ Opiniile utilizatorilor despre Rapidul de Engleză

"Din punctul meu de vedere, site-ul Rapidul de Engleză este un curs audio online potrivit atât pentru începători, copii, cât şi pentru cei care vor să-şi dezvolte cunoştinţele de limbă engleză. Fiecare lecţie conţine cuvinte, pronunţie, gramatică şi exerciţii interactive. Îmi place foarte mult la acest site modul în care sunt structurate lecţiile de gramatică, cu exemple clare şi uşor de reţinut. Unul din punctele forte ale acestui site este că poţi solicita oricând ajutor personalizat dacă nu ai înţeles ceva. Rapidul de Engleză mi-a fost şi îmi este de un real folos pentru că, parcurgând lecţie cu lecţie, mi-am îmbogăţit vocabularul, mi-am perfecţionat pronunţia şi am reuşit să înţeleg timpurile verbale. Vă mulţumesc din suflet pentru ajutor!

Daniela-Otilia Marta, Iaşi

"Rapidul de Engleză a reușit să mă atragă printr-o modalitate prietenoasă și interactivă. Temele sunt reluate de la un nivel la celălalt, dar cu creșterea nivelului de dificulate și această reluare mă ajută la sedimentarea informațiilor. Față de alte surse pe care le-am testat, are o organizare facilă, haioasă, interactivă și nu rigidă. Prima surpriză plăcută a fost că pot solicita clarificări suplimetare și că nu sunt limitată la un număr de răspunsuri per clarificare :) Îmi dă senzația de profesor personal, este ca un prieten cu care corespondenzi și nu ți se pare că distanța este un impediment în calea legăturii apropiate. A doua, că-mi pot perfecționa pronunția fără neapărat precizările scrierii fonetice. Rapidul de Engleză este singurul tren care m-a determinat să mă urc în el, pentru a învăța limba engleză și pentru a scăpa de complexul de a comunica în această limbă la locul de muncă.

Manuela Olteanu, București

"Cu mare plăcere și cu sinceritate pot spune că Rapidul de Engleză e foarte eficient, cel puțin pentru mine, pentru nivelul meu intermediar. Am fost încântată de acuratețea explicațiilor, exemplelor, dar și de selecția materialelor și explicațiilor pentru problemele gramaticale. De asemenea, mi-au plăcut promptitudinea și politețea cu care mi s-a răspuns pe mail la întrebări. De abia aștept să încep din nou studiul limbii, după o pauză, prima dată, apelând din nou la Rapidul de Engleză. Vă mulțumesc!

Octavia Dumitra, Iași

"Am accesat multe site-uri care promovează lecții de limba engleză însă, din fericire pentru mine, Rapidul de Engleză s-a dovedit a fi cea mai eficientă cale de însușire a cunoștințelor de engleză. Are o interfață ușor de accesat iar informațiile, exercițiile și lecțiile audio sunt foarte bine structurate și explicate. Este foarte important că toată informația este tradusă în limba română, astfel ai certitudinea că ceea ce presupui că ai înțeles din lecțiile de limba engleză se poate verifica în limba română. Este o cale de verificare pe care eu o văd ca fiind de foarte mare ajutor. Un alt lucru extraordinar este faptul că o persoană îți răspunde în timp real la exercițiile trimise pe mail, verificându-te astfel și totodată recomandându-ți punctual lecțiile pe care trebuie să pui mai mult accent.

Ionela Popescu

"Învăț limba engleză pentru că îmi este necesară pentru a putea pleca într-o țară străină. Recunosc că am avut noroc găsind foarte repede acest mod eficient de a învăța această limbă. La început am vrut să fac un curs, dar cu acest sit economisesc timp și bani, am nevoie numai de motivație pentru a învăța și a face progrese. Îmi este foarte util pentru că pot să și ascult ceea ce lucrez, îmbogățindu-mi pronunția.

Adrian Manea, Timișoara

"Încercări de a învăța limba engleză au fost multe, dar din păcate am renunțat. Am făcut și meditații, m-am apucat singură de citit din cărți, fără niciun rezultat. Acum m-am ambiționat pentru că vreau să-mi schimb locul de muncă și asta necesită măcar engleza de bază. În căutarea unui site simplu, bun și clar de a învăța, am găsit Rapidul de Engleză. Pentru mine este foarte clar împărțit, repartizat pe niveluri. Îmi place foarte mult faptul că am tutoriale audio combinate cu vocabular, gramatică și exerciții. Îmi este foarte ușor să învăț așa pentru că, în ziua de azi, internet avem oriunde și nu sunt nevoită să-mi car cărțile cu mine.

Mihaela, București

"Cred că Rapidul de Engleză este singurul site unde ai parte de tot ce ai nevoie pentru a învăța limba engleză. Deși sunt la un nivel intermediar spre avansat, îmi doream să găsesc un site unde să îmi pot testa cunoștințele și să mai exersez din când în când. Ei bine, aici am găsit exact ce căutam. Îmi place foarte mult că interfața site-ului este user friendly și lecțiile audio sunt bine realizate. O să revin cu plăcere întotdeauna!

Sorin Ignat

"Consider că Rapidul de Engleză îmi este de un real folos. Felul în care sunt prezentate și structurate lecțiile, face ca acestea să fie ușor de înțeles și de reținut. Exercițiile sunt foarte bine poziționate și menite să ajute la înțelegerea și uneori la fixarea cunoștintelor. Deci, într-un cuvânt, mă bucur că v-am găsit exact când îmi trebuiați. Mulțumesc!

Aida Giurgea

"Ați creat cel mai bun curs de engleză existent în România. Vă felicit pentru asta și vă mulțumesc pentru efortul depus. Este un curs în stilul și la nivelul american. Simplu, eficient, ușor de urmărit și "fun".

Iulian Raureanu

"Invăț rapid si usor. Prezenterea este clară, concisă și logică (atât cât se poate când e vorba și de memorare). Sunt mulțumită de progresele făcute până în prezent, mai ales că mă presează și timpul. Mulțumiri și felicitări!

Doina Arsenie

"În afară de faptul că este bine structurat cursul, temperamentul vocal este foarte plăcut și clar. Ai o voce plăcută și foarte explicită :)

Ovidiu Lazăr

"Te felicit și, în același timp, îți mulțumesc mult! E singurul site de unde am început să învăț cu drag. Chiar e un mod plăcut de a învăța limbă engleză.

Marina Oniceanu

"Regret că nu am descoperit site-ul până acum, însă sunt fericită să văd cum reușesc să rețin atât de ușor engleza care, sincer, nu credeam că învăț vreodată să o vorbesc. Am să mă laud tuturor cunoscuților cu noua mea descoperire și voi recomanda doritorilor. Am să vă comunic rezultatele mele finale. Mii de mulțumiri și felicitări pentru accesibilitatea cursului!

Mihaela, Ploiești

"Recent am găsit site-ul tău și pot spune că este excelent, ușor de utilizat, lecțiile sunt ordonate pe înțelesul oricui, explici lucrurile noi, ai făcut exerciții și o metodă audio pentru lecții. Mulțumesc pentru crearea acestui site, îmi va fi de mare ajutor că este gratuit, deoarece nu se prea găsesc site-uri gratuite.

Denis Florin, Motru

"Un curs foarte bine structurat, pe înțelesul tuturor. Mulțumesc!

Cătălina Vieru

"Rapidul de Engleză este singurul site perfect structurat pentru învățarea limbii engleze. Am încercat multe variante, însă Rapidul de Engleză este cea mai eficientă cale de învățare. Recomand acest site tuturor celor care vor să învețe limba engleză, indiferent de nivelul la care s-ar afla. Mulțumesc pentru timpul și răbdarea acordate!

Liliana, Pitești

"Sunt foarte încântată că am descoperit acest site. De foarte mult timp caut un astfel de curs și nu am găsit. Este extrem de bine structurat și explicațiile sunt foarte foarte bune și pe înțeles. Simplu și clar. Vă mulțumesc. În plus, am șansa să ascult o engleză cum rare ori am auzit. Clara și muzicală aș spune.

Laura Stanciu

"Rapidul de Engleză, un site foarte bun pentru a învăța engleza de acasă. Îmi pare bine că l-am descoperit, e foarte bine structurat, cu tot ceea ce este necesar pentru a învăța o limbă străină. Mulțumesc!

Mihaela Corcău

Limba engleză online pentru începători
Limba engleză online la nivel intermediar
Limba engleză online pentru avansați