Rapidul de Engleză – On your way to English!

Hello, dear friends! Bine ați venit în Rapidul de Engleză. Împreună, vom învăța limba engleză într-un mod simplu și interactiv. Indiferent de nivelul de cunoaștere a limbii la care te afli acum, vei găsi în Rapid informații și exerciții care te vor ajuta să stăpânești mai bine engleza.

Rapidul de Engleză este structurat pe trei secțiuni: Beginner (nivelul începător), Intermediate (nivelul intermediar) si Advanced (nivelul avansat). Fiecare secțiune cuprinde, în acest moment, trei lecții. Lista se va extinde, treptat, până la un număr de 20-25 de lecții în fiecare secțiune.

Rapidul de Engleza - Lectii online de limba engleza

Fiecare lecție cuprinde cinci subsecțiuni: Vocabular, Gramatică, Exerciții, Tutorial audio, Exercițiu tematic. Cu alte cuvinte, începem fiecare lecție de engleză prin învățarea cuvintelor noi asociate unui subiect, continuăm prin descoperirea unei probleme de gramatică a limbii engleze, apoi prin exersarea ei, după care ne familiarizăm cu pronunția structurilor învățate și, în fine, rezolvăm un exercițiu mai complex pe o anumită temă.

Este foarte important să știi că sunt aici pentru orice întrebari și sugestii. Dacă te interesează o anumită problemă de gramatică sau de vocabular a limbii engleze, scrie-mi și îți voi răspunde în cel mai scurt timp. Dacă îți dorești să vezi cât mai curând o lecție pe o anumită temă în paginile Rapidului sau dacă ai o sugestie de îmbunătățire a Rapidului, scrie-mi. Adresa de contact este: alexandra@rapiduldeengleza.ro.

Dear friends, you are on your way to English!

1 comentariu pentru “Rapidul de Engleză – On your way to English!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top